سفارش تبلیغ
صبا ویژن
درباره وبلاگ
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز، شما می توانید اخبار، نظرات، انتقادات، و حتی عکس های خبری خود را بوسیله پست الکترونیک (almas_kavir92@yahoo.com) با ما در میان بگذارید. با تشکر
آرشیو وبلاگ
آرشیو وبلاگ
لینک دوستان
آمار وبلاگ
    بازدید امروز: 313 بازدید
    بازدید دیروز: 11 بازدید
    بازدید کل: 414300 بازدید
چهارشنبه 92/10/4
شبکه مردمی اطلاع رسانی(شمانیوز): یک نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی معتقد است انتقال پایتخت به یک نقطه دیگر کشور باتوجه به نبود زیرساخت های لازم در دیگر مناطق، عملی نیست.

به گزارش خبرنگار شبکه مردمی اطلاع رسانی(شمانیوز)،حسین طلا? با اشاره به تعطیلی مدارس در برخی استان های بزرگ کشور مثل اصفهان و تبریز در نتیجه آلودگی هوا گفت: مگر شهرهای بزرگی که برای پایتخت شدن مطرح می شوند همان مشکلات تهران را ندارند.

وی ادامه داد: بسیاری از مناطقی که برای پایتختی مطرح می شوند نه تنها از زیرساخت های لازم برخوردار نیستند بلکه از لحاظ زیرساخت های طبیعی مثل آب نیز محروم هستند .

فرماندار سابق تهران افزود: اگر هدف از انتقال پایتخت، انتقال آن به شهرهای کوچک است باید گفت اگر این مناطق ظرفیت و قابلیت تبدیل به یک شهر بزرگ را داشتند، این اتفاق برای آنها می افتاد و شهرهایی بزرگ می شدند.

وی خاطرنشان کرد: تبدیل یک منطقه دیگر از کشور به پایتخت نه تنها هزینه بسیار زیادی دارد بلکه مشکل را حل نمی کند و تنها مشکل را از تهران به جای دیگر منتقل می کند چرا که هر جای دیگر هم پایتخت شود خیلی زود مشکلات پایتخت بودن گریبانگیرش خواهد شد.

این نماینده مردم تهران در مجلس، خواستار اتخاذ تدابیری برای بهبود وضعیت پایتخت کنونی شد.

وی گفت: بهترین راهکار عملی مدیریت شهر تهران که می تواند حجم زیادی از نارضایتی ها و به هم ریختگی ها و تداخلات مسئولیتی دستگاه های مستقر در تهران را سامان ببخشد همان مصوبه سال 1377 شورای عالی امنیت ملی است که به وزارت کشور وقت ابلاغ گردیده بود و بر اساس آن، تمام دستگاه ها موظف شده بودند تقسیمات خود را بر مبنای تقسیمات مناطق شهری سامان ببخشند.

وی معتقد است بزرگترین مشکل تهران، رشد نامتوازن آن و در عین حال وصله پینه ای بودن قوانین آن است به طوری که بعضی از قوانین آن، قوانین دیگر را نقض می کنند و حدود وظایف و جغرافیای دستگاه های حاکمیتی در تهران بر هم منطبق نیستند.

نماینده مجلس در شورای برنامه ریزی استان به وجود سه فرمانداری مجزای تهران، ری و شمیران در این منطقه اشاره کرد و گفت: فرمانداری ها نخ تسبیح هماهنگی دستگاه ها در استان هستند اما به علت گستردگی ابرشهر تهران و منطبق نبودن ادارات پایتخت و تقسیمات کشوری بر یکدیگر، دولت قادر به اعمال حاکمیت به نحو مطلوب نیست.

فرماندار اسبق تهران ادامه داد: هر کدام از دستگاه های استان، حوزه جغرافیایی خاصی برای خود تعریف کرده اند که با هم همخوانی ندارند و بر هم منطبق نیستند.

وی گفت: به طور مثال، یک نقطه تهران، منطقه 11 شهرداری، منطقه 12 آموزش پرورش، منطقه سه مخابرات، منطقه برق بوعلی، منطقه آب جنوب غرب، منطقه تبلیغات اسلامی شمال شرق و منطقه بهزیستی مرکز است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، منطبق نبودن حوزه کار دستگاه های تهران را عامل سردرگمی مردم دانست و گفت: اگرچه ممکن است مردم، شهرداری مناطق را نماینده حاکمیت در آن مناطق تصور کنند اما حیطه وظایف شهرداری روشن است و وظیفه آن اعمال حاکمیت نیست در نتیجه مردم نمی دانند در هر منطقه به طور خاص چه کسی باید پاسخگوی مشکلات آنها در ارتباط با دستگاه های آن منطقه باشد.

وی گفت: بر اساس مصوبه سال 1377 شورای عالی امنیت ملی، قرار شد همانطور که شهرداری برای مدیریت بهتر شهر، مناطق 22 گانه شهرداری را تعریف کرده، فرمانداری و تمام ادارات خدمات رسان تهران نیز وظایف خود را بین نمایندگانشان در مناطق 22 گانه تقسیم کنند.

طلا، منطبق شدن مناطق22 گانه شهرداری با مناطق آموزش پرورش را از نتایج این مصوبه دانست و افزود: بر اساس این طرح، نماینده فرمانداری تهران هماهنگ کننده و مجری سیاست های دولت در هر کدام از مناطق خواهد بود.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از حل نیمی از مشکلات مردم تهران با اجرای این طرح خبر داد و گفت: برخی از قوانین تهران مثل کمیسیون ماده 5، وصله پینه شده اند مثلا در همه جا کمیته حفاری در همه شهرستان ها در فرمانداری مستقر است اما در تهران، این کمیته در شهرداری مستقر است.


منبع:شمانیوز



ارسال توسط almasshargh نظر بدهید
عناوین آخرین مطالب ارسالی
صفحات دیگر